Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2014 17:04

Trabzonspor Kayserispor maçının muhtemel 11'leri

Trabzonspor, Süper Lig'e Kayserispor maçıyla dönüş yapacak. İşte muhtemel 11'ler...

Trabzonspor Kayserispor maçının muhtemel 11'leri
Trabzonspor Kayserispor,Trabzonspor Kayserispor maçı,Trabzonspor Kayserispor maçının muhtemel 11'leri,

UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus'a karşı şanssız bir yenilgi alan Trabzonspor, Süper Lig'e Kayserispor maçıyla dönüş yapacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Onun yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. 4. hakem ise Serkan Gençlerler.Lig TV'den naklen yayınlanacak.Trabzonspor, lig tarihi boyunca Kayserispor ile evinde oynadığı 17 maçta 13 galibiyet ve 4 beraberlik alarak rakibine hiç yenilmedi. Trabzonspor evindeki 17 maçta 39 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü. Kayserispor, Trabzonspor deplasmanındaki 4 beraberliğini 1992-1993, 2006-2007 sezonlarında 0-0, 2010-11 sezonunda 3-3 ve geçen sezon 1-1'lik skorla aldı.
EMRE VE OLCAN KAYSERİ KADAR GOL ATTI
Süper Lig'in 21 haftası geride kalırken Kayserispor rakiplerine sadece 14 gol atabildi. Ligin en az gol atan takımı konumunda Kayserispor bulunurken Trabzonspor'un en golcü iki oyuncu bu haftaki rakipleri kadar gol attı. Emre Güral ve Olcan Adın bu sezon 7'şer golle bordo-mavili takımının en golcü oyuncuları olurken toplamda 14 gole imza attılar.
KAYSERİSPOR'UN 4 BÜYÜK UĞURSUZLUĞU
Süper Lig'de bu sezon mücadele eden Kayseri takımları oldukça kötü performans gösteriyor. Kayserispor ve K.Erciyesspor başarısız sezonun dışında dört büyüklere karşı da istediği sonuçları alamadı. Kayseri Erciyesspor bu sezon dört büyüklere karşı 5 maçını da kaybederken, Kayserispor 4 maç oynadı ve 4 maçı da kaybetti. Oynanan 9 maçı da kaybeden Kayseri takımları kalesinde 28 gol görürken 10 gol atabildi.

MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor
Onur
Bosingwa
Mustafa
Aykut
Kadir
Bourceanu
Colman
Olcan
Adrian
Emre
Henrique
Kayserispor
Sinan
Cüneyt Köz
Levent Gülen
Mijailovic
Ömer Bayram
Abdullah
Tziolis
Taner Yalçın
Vanek
Mouche
Bobo

STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
HAKEM: Fırat Aydınus

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...