Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ekim 2015 22:06

Trabzonspor kendi evinde kaybetti

Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın açılış mücadelesinde Trabzonspor ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Maç 2-1 Konyaspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

Trabzonspor kendi evinde kaybetti
trabzonspor, konyaspor,

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor-Torku Konyaspor karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

22. dakikada Meha'nın uzak mesafeden kullandığı serbest atışta, kaleci Alvarado'nun yatarak müdahale etmek istediği top, az farkla yandan auta çıktı.

27. dakikada Trabzonspor, önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Marin'in sağdan ortasında kaleci Serkan Kırıntılı'nın uzaklaştırmak istediği top, penaltı noktası yakınındaki Medjani'nin önüne düştü. Bu futbolcunun şutunda, altı pas içindeki N'Doye'nin tamamlamak istediği meşin yuvarlığı çizgi önünde Ali Turan uzaklaştırdı.

30. dakikada Marin'in sağdan ortasında, ceza alanı içinde yükselen N'Doye'nin kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

Kalan sürede de gol olmayınca ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

TRABZONSPOR-TORKU KONYASPOR MAÇINDAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Torku Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da kaleyi ilk kez Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado korudu.

Bordo-mavili takımın sezon başında kadroya dahil ettiği Alvarado, sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak'ın yokluğunda ilk 11'de sahaya çıktı. Onur'un bu sezon ligde ilk kez takımdan ayrı kalmasıyla Kosta Rikalı kaleci, bordo-mavili takım forması altındaki ilk mücadelesine çıktı.

Teknik direktör Şota Arveladze, forvette geçen hafta ilk 11'de sahaya sürdüğü Oscar Cardozo'yu bu kez yedek soyundurdu. Paraguaylı golcü futbolcunun yerine geçen hafta yedek bekleyen N'Doye görev yaptı.

- MBİA İLK KEZ YOK

Trabzonspor'da Stephane Mbia, sarı kart cezası nedeniyle forma giyemedi.

Ligde 6 karşılaşmanın tamamında görev yapan ancak geçen hafta Osmanlıspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı konumuna düşen Kamerunlu futbolcu, takımını yalnız bıraktı.

Bordo-mavili takımda, Mbia'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Onur Recep Kıvrak, Alper Uludağ, Bosingwa ve Bourceanu da forma giyemedi.

- 5 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor, geçen hafta Osmanlıspor maçına göre 5 değişik oyuncuyla sahaya çıktı.

Onur Recep Kıvrak, Alper Uludağ, Mbia, Mehmet Ekici ve Cardozo, Torku Konyaspor maçında ilk 11'de forma giymezken Alvarado, Okay Yokuşlu, Medjani, Constant ve N'Doye karşılaşmada görev yapan isimler oldu.

- MEDJANİ, 5 HAFTA SONRA 11'DE

Ligin ilk haftasındaki Bursaspor maçında 11'de görev yapan ve ilk yarının son anlarında Özer Hurmacı ile bir pozisyonun ardından tartıştıktan sonra ikinci yarı öncesi oyundan alınan Medjani, formasına tekrar kavuştu.

Cezayirli oyuncu, böylece 5 hafta aradan sonra sahaya 11'de çıktı.

- MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu'na maç öncesi yemek verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili İbrahim Usta'nın da yer aldığı yemekte Trabzonpor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, genel sayman Engin Hacısalihoğlu, genel sayman yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu, Stadyum ve amatör branşlar sorumlusu Ömer Demir, Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sundu.

- TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Ligin son 2 haftasını yenilgiyle kapatan Trabzonspor'da taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken yaklaşık 6-7 bin dolayında taraftar, karşılaşmayı izledi.

Az sayıda Torku Konyaspor taraftarı da kendilerine ayrılan tribünde yer alarak, takımlarını Trabzon deplasmanında yalnız bırakmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...