Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2016 10:36

Trabzonspor Kulübünden taraftarlarına uyarı

Trabzonspor, asbaşkan Çubukçu ve kulüp genel müdürü Zengin'in isimlerini kullanarak loca ve kombine satışı yapmaya çalışan dolandırıcıların türediğine dikkati çekerek, taraftarlarına uyarıda bulundu.

Trabzonspor Kulübünden taraftarlarına uyarı
Trabzonspor, Çubukçu

Trabzonspor Kulübü, son günlerde asbaşkan Ahmet Çubukçu ve kulüp genel müdürü Sinan Zengin'in isimlerini kullanarak taraftarlara loca ve kombine satışı yapmaya çalışan dolandırıcıların olduğunu açıklayarak, taraftarlarını uyardı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesi üzerinden, 'kombine sahtekarlarına dikkat' başlığı ile yayımlanan açıklamada, kulübün henüz kombine ve loca satışlarına başlamadığına vurgu yapıldı.

Konuyla ilgili yasal işlemin başlatıldığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde asbaşkanımız Ahmet Çubukçu ve genel mödürümüz Sinan Zengin'in isimleri kullanılarak taraftarlarımızdan loca, kombine satışı için kimlik ve banka hesap bilgilerini isteyen dolandırıcıların türediği fark edilmiştir. Trabzonspor Kulübü henüz kombine ve loca satışlarına başlamamıştır. Bu ve bunun gibi taleplere asla itibar edilmemelidir. Konu ile ilgili kulübümüzce yasal işlemler başlatılmıştır."

Öte yandan, açıklamada, dolandırıcılık yapmak isteyen kişilerin taraftarlara gönderdiği ve üzerinde Ahmet Çubukçu ve Sinan Zengin'in sahte imzası bulunan yazı da paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...