Tgrt Haber
30 Nisan 2015 00:55

Trabzonspor Medical Park'dan muhteşem fark

Trabzonspor Medical Park, Türkiye Basketbol Ligi'nde Muratbey Uşak Sportif'i 114-88'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor Medical Park'dan muhteşem fark
Trabzonspor Medical Park, Türkiye Basketbol Ligi, Muratbey Uşak Sportif,

Türkiye Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park, sahasında Muratbey Uşak Sportif'i 114-88 mağlup etti. Trabzonspor Medical Park karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Hardy ve Velickovic'in sayılarıyla 4. dakikada 11-4 üstünlük yakalayan bordo-mavililer, Bost ve Marshall'ın da skora katkısıyla farkı daha da açarak ilk yarıyı 31-17 önde tamamladı.

İkinci periyotta da hücumda isabetli şutlar kaydeden Trabzonspor Medical Park, Yunus Akçay ile dışardan, Can Altıntığ ve Ivanov ile içerden sayılar üretti. Karadeniz temsilcisi, 15. dakikayı 13-2'lik bir seri yakalayarak, 47-19 önde geçti. Bordo-mavililer, Hardy'in 3 sayılık basketiyle devreyi 67-33 üstün bitirdi.

İkinci yarının başında ev sahibi takım, Stipanovic ve Alper Saruhan'ın basketleriyle farkı 38 sayıya (71-33) çıkardı. Jelinak ve Samuel ile sayılar üreten Muratbey UşakSportif, biraz farkı kapatsa da üçüncü çeyrek Trabzonspor Medical Park'ın 88-65 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın final periyodunda rahat bir oyun ortaya koyan Trabzonspor Medical Park, fazla süre bulamayan oyuncularını sahaya sürdü. Bordo-mavililer, Can Korkmaz, Marshall ve Ivanov'un sayılarıyla maçtan 114-88 galip ayrıldı. Ligde 114 sayıyla bu sezon bir maçta en fazla sayıyı atan bordo-mavili takım, art arda dördüncü karşılaşmasını da galibiyetle bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...