Tgrt Haber
18 Şubat 2015 18:58

Trabzonspor-Napoli maçının hakemi değişti

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Trabzonspor ile İtalya'nın Napoli takımları arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın hakemlerinin değiştiği bildirildi.

Trabzonspor-Napoli maçının hakemi değişti
ts

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı yöneteceği önceden açıklanan Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa ve ekibinin kötü hava şartlarından dolayı Türkiye'ye ulaşamamasından ötürü, UEFA tarafından müsabakanın hakemlerinin değiştirildiği belirtildi.

Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov'un yöneteceği, Nikolai Golubev ile Maksim Gavrilin'in yardımcı hakem olarak görev alacağı açıklandı. Maçın dördüncü hakeminin Valeriy Danchenko, ilave yardımcı hakemlerin ise Aleksei Eskov ve Sergey Ivanov olduğu kaydedildi.

Trabzonspor'un hazırlıkları tamam

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında, yarın sahasında İtalya'nın Napoli takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde son çalışmasını yaptı. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda futbolcular, koşunun ardından pas çalışması yaptı.

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan ve durumu maç saatinde belli olacağı açıklanan Bosingwa da takımla birlikte çalıştı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...