Tgrt Haber
15 May 2015 16:57

Trabzonspor Özer Hurmacı ile anlaştı

Trabzonspor'un geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 1.5 yıllığına kiraladığı Özer Hurmacı'nın satın alma opsiyonunu kullanacağı bildirildi.

Trabzonspor Özer Hurmacı ile anlaştı
trabzonspor,özer hurmacı,

Kasımpaşa'dan 500 bin euro kiralama bedeli ve 1.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla geçen sezon ara transferde 1.5 yıllığına kiralanan Özer Hurmacı'nın satın alma opsiyonunun kullanılacağı açıklandı. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada Özer'le anlaştıklarını, Kasımpaşa'ya da bonservis bedelini ödeyeceklerini söyledi.
Özer Hurmacı, Trabzonspor'dan geçen yıl yarım sezon için 450 bin bu sezon için ise 900 bin avro almıştı. Özer'le yıllık 1.2 milyon euro ve maç başı 10 bin liradan 4 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi. Kasımpaşa Kulübü'yle, satın alma opsiyonuyla ilgili gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından Özer'le sözleşme imzalanacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...