Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2014 14:16

Trabzonspor, Özer Hurmacı ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan 1,5 yıllığına transfer ettiği Özer Hurmacı ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Özer Hurmacı ile sözleşme imzaladı
Trabzonspor, Kasımpaşa, özer hurmacı, sözleşme imzaladı,

Trabzonspor Kulübü, Kasımpaşa'dan 1,5 yıllığına transfer ettiği Özer Hurmacı ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Ali Kemal Başaran, önemli bir transfer yaptıklarını belirterek, "Özer'in dayısı Trabzonspor'da forma giyen Lemi'dir. Trabzonspor'a hizmeti olan ve takdir edilecek bir insandır. Çok özellikleri olan iyi bir futbolcu. Ben Özer'in burada çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu. Özer Hurmacı ise Trabzonspor'a transferinden dolayı çok farklı duygular yaşadığını ifade ederek, "İnşallah futbol hayatımın en verimli ve başarılı yıllarını bu forma altında geçirmek nasip olur. Bu transferde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Beni sevdiğim bu renge kavuşturanlara çok teşekkür ederim" dedi.
Futbol hayatında her zaman Trabzonspor forması giymeyi istediğini vurgulayan Özer, şöyle devam etti: "Benim bonservisim 17 yaşımdayken elimdeydi. Trabzonspor'da oynamak için geldim, antrenmanlara çıktım. Daha sonra Almanya'ya döndüm, ardından Ankaraspor'a geldim. Bütün röportajlarımda burada oynamak istediğimi her zaman söylemiştim. O zaman ki Ankaraspor başkanımız Melih Gökçek'di. Her seferinde bana hangi takıma gitmek istediğimi sordular ben ise her zaman Trabzonspor dedim. Ankaraspor'daki son yılımda başarılı konuma geldiğimden Fenerbahçe beni transfer etti. Orada çok vefa borcum olan Aykut hocam vardı ama bunlar hep geçmişte olan şeylerdi. Gerçek olan şu anda aşık olduğum ve sevdiğim bir takımdayım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...