Tgrt Haber
01 May 2022 00:09 - Güncelleme : 01 May 2022 00:36

Trabzonspor taraftarı ile Samsunspor taraftarı karşı karşıya! Samsun'da gerilim

Şampiyonluğu kutlamak isteyen Trabzonspor taraftarı meydanlara akın etti. Kadıköy'de Fenerbahçe ile Trabzonspor taraftarı arasında kavga çıkmıştı. Karadeniz'in bazı illerinde kutlamalara hazırlık yapan Trabzonspor taraftarı Samsunspor taraftarıyla karşı karşıya geldi. Samsun'da tansiyon iyice yükseldi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber

Trabzonspor evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve 38 yıl aradan sonra şampiyonluğunu ilan etti. Binlerce bordo-mavili taraftarlar meydanlara akın etti. Şampiyonluk kutlamaları Türkiye’nin dört bir yanında devam etti.

İstanbul’un birçok ilçesinde Trabzonspor taraftarı tezahüratlarla yürüdü. Üsküdar’da binlerce taraftar halay çekerken, Taksim’den renkli görüntüler geldi. Kadıköy Bağdat Caddesi’nde ise Trabzonspor bayrağı asmak isteyen taraftarlara Fenerbahçeli taraftarlar karşı çıktı. İki takımın taraftarları arasında kavga çıkarken polis olaylara müdahale etti.

SAMSUN'DA GERİLİM

Karadeniz’de Trabzon’da şampiyonluk kutlamaları devam ederken Samsun’un Atakum ilçesinde gerginlik yaşandı. Samsunsporlu taraftarlar ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında tansiyon yükseldi. Çevik kuvvet ekibi olaylara müdahale için toplandı. Görüntülere ilk kez TGRT HABER ulaştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...