Tgrt Haber
26 Şubat 2014 18:17

Trabzonspor, taraftarına centilmenlik çağrısı yaptı

Sahasında İtalya'nın Juventus takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, taraftarına centilmenlik çağrısı yaptı.

Trabzonspor, taraftarına centilmenlik çağrısı yaptı
Trabzonspor'dan centilmenlik çağrısı, Trabzonspor, taraftarına centilmenlik çağrısı yaptı,

UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçında yarın sahasında İtalya'nın Juventus takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, taraftarına centilmenlik çağrısı yaptı. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Trabzonspor ile Juventus'un yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşılaşacağı anımsatılarak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmanın, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmanın, koltuk kırmanın, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğu hatırlatıldı.
Trabzonspor'un daha önce oynadığı müsabakalarda bordo-mavili taraftarların yaktığı meşaleler ile rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratların kulübün ciddi oranda ceza ödemesine neden olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...