Tgrt Haber
28 Temmuz 2014 23:04

Trabzonspor transferde bombayı patlattı!

Bordo mavililer, Cezayir Milli Takımı oyuncusu Essaid Belkalem ve kulübü ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor transferde bombayı patlattı!
trabzonspor,bordomavililer,transfer,essaidbelkalem,

Trabzonspor yabancı stoper arayışında mutlu sona ulaştı. Bordo mavililer, Cezayir Milli Takımı oyuncusu Essaid Belkalem ve kulübü ile anlaşmaya vardı.Trabzonspor aradığı stoperi buldu. 25 yaşındaki Belkalem,  gerekli prosedürlerin sonlandırılmasının ardından takımın Avusturya kampına katılacak. Belkalem dışında bir stoper daha isteyen Vahid Halilhodzic ve yönetimin bu konudaki arayışı sürüyor.
Trabzonspor Kulübü Ceo'su Burak Gürdal ve genel menajer Serhat Altıncı gerekli takviyeleri yapmak için yoğun bir mesai harcarken, önümüzdeki hafta sonuna kadar tüm takviyelerin sonlanması bekleniyor.Öte yandan Trabzonspor'un Medical Park Antalyaspor'dan kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardığı Musa Nizam ve Emrah Başsan transferleri Halilhodzic engeline takıldı.Oyuncuların maç kasetlerini izleyen Boşnak teknik adam, bordo-mavili yönetime oyuncularla ilgili raporunu henüz sunmadı. Halilhodzic'in yabancı oyuncu transferlerine göre bu transferlere onay vermesi bekleniyor.

Trabzonspor transferde bombayı patlattı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...