Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2021 16:53 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor transfere doymuyor! Golcü oyuncu KAP'a bildirildi

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, kadrosuna bir oyuncuyu daha kattı. Bordo mavililer, Kasımpaşa'dan ayrılan Koita'yı renklerine bağladı.

Trabzonspor transfere doymuyor! Golcü oyuncu KAP'a bildirildi
koita,trabzonspor,transfer

Trabzonspor transferde hız kesmiyor. Daha önce Gervinho, Bruno Peres ve Marek Hamsik'i kadrosuna katan Karadeniz ekibi, son olarak Kasımpaşa forması giyen Fransız santrafor Fode Koita'yı kadrosuna kattı. İstanbul ekibiyle sözleşmesi sona eren Koita, serbest oyuncu statüsünde bulunuyordu.

Geçen sezon adı Beşiktaş ile de anılan Koita, transferine izin verilmeyince sözleşmesinde iyileşme talep etmişti. Bu talebi de kabul edilmeyen Gine asıllı Fransız futbolcu, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. 30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Kasımpaşa formasıyla çıktığı 13 maçta 4 gol atmıştı.

TRANSFER KAP'A BİLDİRİLDİ

Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bangaly Fode Koita'nın kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...