Tgrt Haber
23 May 2015 20:02

Trabzonspor, UEFA aşkına

UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren Trabzonspor, geçen hafta küme düşmesi kesinleşen Balıkesirspor'u sahasında konuk etti.

Trabzonspor, UEFA aşkına
trabzonspor, balıkesirspor, canlı anlatım,

 Maçın 28. dakikasında konuk takım Balıkesirspor Aykut Çeviker'in golüyle 1-0 öne geçerken, bu gole cevap ise 35. dakikada Carl Medjani'den geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik beraberlikle tamamlandı. İkinci yarının hemen başında sahneye Paraguyalı golcü Oscar Cardozo çıktı. Cardozo, 50. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Ancak ligde hiçbir iddiası bulunmayan Balıkesirspor'un maçtan kopmaya niyeti yoktu. Eray Ataseven'in 69. dakikadaki golüyle skor 2-2 oldu. akat Cardozo'nun son bir sözü daha vardı... Dakikalar 85'i gösterdiğinde Yusuf Erdoğan'ın ortasına iyi hareketlenen Oscar Cardozo, düzgün bir kafa vuruşuyla Balıkesir filelerini havalandırdı ve takımını 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bordo-mavililer, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak ligdeki puanını 54'e çıkardı. Balıkesirspor ise 27 puanda kaldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...