Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 12:56

Trabzonspor'dan Artem Dovbyk hamlesi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Trabzonspor, forvet transferi için de görüşmelerini sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren bordo-mavililer, bir süredir gündemde olan Artem Dovbyk için resmi teklifte bulunacak. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetime fazla bir ücret ödenmemesini ifade etti.

Trabzonspor'dan Artem Dovbyk hamlesi! Son dakika transfer haberleri
Trabzonspor,Artem Dovbyk

Trabzonspor'da gözler forvet transferine çevrildi. Karadeniz temsilcisi bir yandan RB Leipzig ve Alexander Sörloth'un vereceği kararı beklerken diğer taraftan Dnipro'nun golcüsü Artem Dovbyk için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın onay vermesi sonrasında geçtiğimiz hafta Dnipro'ya 'ilgi kağıdı' gönderilmişti. Ukraynalı forvet için bordo-mavili takım bu hafta resmi teklifini de sunmaya hazırlanıyor. Fazla yüksek ücret önerilmeyecek.

GÜÇLÜ RAKİPLERİ VAR

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasıyla sezon başlayan Trabzonspor, yaptığı transferlerle de bunu gösteriyor. Fırtına, Artem Dovbyk'i istiyor ancak bu transferde ciddi rakipleri var. Ukrayna'nın mali yönden güçlü temsilcileri Shakhtar Donetsk ve Dinamo Kiev de 25 yaşındaki oyuncunun peşinde. Bu sebeple Dovbyk'in bonservis bedeli hala Karadeniz ekibinin düşündüğü rakamın üzerinde seyrediyor. Mali disiplinden çıkmak istemeyen Trabzonspor son ana kadar rakamların kendi seviyesine yaklaşmasını bekleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...