Tgrt Haber
23 Eylül 2019 19:12

Trabzonspor son dakikada yıkıldı

Süper Lig'in 5. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Maçı Demir Grup Sivasspor 2-1 kazandı

Trabzonspor son dakikada yıkıldı
canlı skor kaç kaç

Süper Lig'in 5. haftasında Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor'un mücadelesinde galip gelen taraf, maçın son anlarında bulduğu gol sayesinde 2-1'lik skorla kırmızı-beyazlı ekip oldu.

Trabzonspor karşılaşmaya çok hızlı başladı, henüz 3. dakikada sahneye çıkan Donis Avdijaj, Alexander Sörloth'un asistinde ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.

Dakikalar 38'i gösterirken Isaac Cofie'nin yerine oyuna dahil olan Fernando, hemen 2 dakika sonrasında Emre Kılınç'ın pasında topla buluşup şık bir plaseyle skora dengeyi getirdi.

45. dakikada sağdan gelen ortaya iyi yükselen Hakan Arslan kafayı vurdu ancak direğe takıldı. İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar 1-1'lik eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttu.

80. dakikada VAR kontrollerinin ardından kazanılan penaltıda topun başına Alexander Sörloth geçti ancak topu yandan dışarı gönderdi.

Maçın son anlarında Mustapha Yatabare'nin pasında topla buluşan Uğur Çiftçi fileleri havalandırdı ve maçın sonucunu tayin eden isim oldu.

Bu galibiyetin ardından ev sahibi Demir Grup Sivasspor 8 puanla 4. sıraya yükselirken, konuk ekip Trabzonspor 6 puanla 9. sırada kendisine yer buldu.

SİVASSPOR - TRABZONSPOR 2-1

STAT: Yeni 4 Eylül Stadı
SAAT: 20.00
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
 

SİVASSPOR: Samassa, Marcelo, Caner, Aaron, Uğur, Hakan, Cofie, Mert Hakan, Erdoğan, Emre, Yatabare.
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Sosa, A. Parmak, Obi Mikel, Avdijaj, Nwakaeme, Sörloth
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...