Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2016 20:22

Trabzonspor'a bir darbe daha

Galatasaray'a 4 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü maçta 2-1 mağlup olan Trabzonspor, bu hafta Osmanlıspor'a da evinde 2-1 mağlup oldu.

Trabzonspor'a bir darbe daha
trabzonspor,

Trabzonspor 9 eksikle çıktığı Osmanlıspor maçında Raul Rusescu'yu durduramadı ve son 5 haftada 4. yenilgisini aldı.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların flaş takımı Osmanlıspor, Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti.

Bordo-mavililerde, Akhisar Belediyespor maçındaki kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Douglas ile Galatasaray maçında kırmızı gören Özer Hurmacı, Salih Dursun, Aykut Demir ve Cavanda’nın yanı sıra sakatlıkları süren Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç Kara ve Güray Vural olmak üzere toplam 9 futbolcu Osmanlıspor maçında takımdaki yerini alamadı.

Ligin 20. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Okay Yokuşlu, iyileşmesinin ardından 2 hafta sonra takımdaki yerini aldı.

Osmanlıspor'un daha etkili oynadığı ilk yarıda golü 37. dakikada buldu. Mustafa Yumlu ile kaleci Onur'un yaptığı ortaklaşa hatayı iyi değerlendiren Raul Rusescu ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Trabzonspor 47. dakikada beraberliği sağladı. Ceza sahasına yapılan ortada topa son dokunan Sefa Yılmaz skoru eşitledi. Galibiyet için saldırmaya hazırlanan Trabzonspor 51. dakikada bir kez daha golü kalesinde gördü. Bordo mavili savunmanın bıraktığı büyük boşluğu iyi değerlendiren Raul Rusescu kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

Peşpeşe 2. yenilgisini alan Trabzonspor 27 puanda kaldı. Son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alan Osmanlıspor ise 32 puana yükseldi.

TRABZONSPOR - OSMANLISPOR

STAT: Avni Aker
HAKEM: Özgür Yankaya

SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Akakpo, Musa, Fatih, Okay, Sefa, Marin, Erkan, Muhammet.
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

OSMANLISPOR: Ahmet, Vrsajevic, Uğur, Numan, Pinto, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, Aminu, Rusescu
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...