Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2015 01:13

Trabzonspor’a taraftar morali

Trabzonspor, Cuma günü sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor’a taraftar morali
trabzonspor, konyaspor,

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu, Mehmet Ekici ile izinli olan Mbia ve Bosingwa katılmadı. Bordo-mavililer antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada antrenmanı izleyen bir grup taraftar ligin ilk haftasında oynanan Bursaspor ile oynanan maçın devre arasında tartışan Özer ve Medjani’yi tribüne çağırdı. İki futbolcu da el ele giderek taraftarları selamladı.

Taraftarlar daha sonra antrenmanı izleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, “Büyük başkan takımı buraya getir” tezahüratında bulundu. Bunun üzerine kulübeden çıkan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolcuları da yanına alarak taraftarları selamladı. Bu sırada yakılan meşalelerin fazlalığı nedeniyle oluşan sisten dolayı kısa bir süre antrenman durdu. Bordo-mavili taraftarlar futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışladı. Antrenmanın sonunda ise taraftarlar futbolculara baklava ikram etti.

Çift kale maç sırasında sağ dizinde ağrı hisseden Onur Recep Kıvrak’a sağlık ekibi tarafından tedavi yapıldı. Çalışmayı tamamlayamayan Onur, soyunma odasına gitti. Bu arada teknik direktör Şota da, taktik antrenmanda kalede Esteban Alvarado’ya şans verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...