Tgrt Haber
09 Ocak 2022 16:01 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak ve Yusuf Sarı ayrılıyor

Süper Lig'in 2. yarısına hızlı başlayan Trabzonspor iç transfere yoğunlaştı. Nwakaeme'ye yeni bir teklif sunan Trabzonspor'da bazı futbolcuların ayrılacağı aktarıldı. Bordo-mavili ekipte Abdulkadir Parmak ve Yusuf Sarı'nın ayrılacağı bildirildi.

Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak ve Yusuf Sarı ayrılıyor
Trabzonspor,Abdullah Avcı,Abdulkadir Parmak,Yusuf Sarı

Süper Lig’in 2. yarısına Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenerek başlayan Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Gözünü iç transfere diken Bordo-mavili ekip Nwakaeme'yi gündemine almıştı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nwakaeme ile görüşmeler oyuncunun sakatlanıp ülkesine gitmesi sonrası sekteye uğramıştı.

Nwakaeme'ye en son 750 bin Euro'su bonus olmak üzere 2 milyon 250 bin Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifin sunulduğu biliniyor. Bu sezon 6 gol ve 7 asistle Süper Lig'de gole en fazla katkı sağlayan isim olan 32 yaşındaki yıldız, 2018-19 sezonundan beri bordo-mavili formayı giyiyor.

ABDULKADİR PARMAK VE YUSUF SARI YOLCU

Ligde hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kendilerine kulüp bulmaları istenen 2 oyuncu, Süper Lig ekipleriyle anlaştı. Abdulkadir Parmak, sezon sonuna kadar kiralık olarak Kayserispor'a gitme konusunda anlaşma sağladı. Kulüplerin de mutabakata varmasıyla transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Trabzonspor'un sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmayan Yusuf Sarı'nın ise ara transferde Çaykur Rizespor'a gitmesine onay verildi.

'BİZİ SAHA DIŞINA ÇEKMEYE ÇALIŞACAKLAR'

Sahasında oynadığı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 ile geçen Trabzonspor, ikinci yarıya da galibiyetle başlayarak ligin zirvesindeki koltuğunu daha da güçlendirdi. Maçın ardından oyuncularını tebrik eden Abdullah Avcı, "Bizi saha dışına çekmeye çalışacaklar, sakın buna kapılmayın. Biz bulunduğumuz konumu hak ederek aldık. Şu an puan farkına da bakmayacağız. Sıfırdan başladık gibi düşüneceğiz ve ilk üç puanımızı aldık, böyle de devam edeceğiz" şeklinde konuşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...