Tgrt Haber
23 Ekim 2021 13:00 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor'da Bakasetas şoku: Maça yetiştirilmeye çalışıyor

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, İzmir'e 6 eksikle gitti. Son antrenmanda sakatlanan Bakasetas'ın durumu belirsizliğini koruyor. Bordo mavililerin sağlık ekibi Yunan yıldızı maç saatine yetiştirmeye çalışıyor.

Trabzonspor'da Bakasetas şoku: Maça yetiştirilmeye çalışıyor
Süper Lig,Göztepe,Trabzonspor,Abdullah Avcı,bakasetas

Göztepe maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde tamamlayan lider Trabzonspor, İzmir'e gitti.

CORNELİUS İZMİR'E GELECEK

Bordo-mavili kafilede sakatlıkları bulanan Abdulkadir Parmak, Koita, Nwakaeme, Peres, Trondsen ve solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı yer almadı. Eşinin doğumu için ülkesine giden Cornelius ise kafileye İzmir'de dahil olacak.

BAKASETAS ENDİŞESİ SÜRÜYOR

Trabzonspor'un Göztepe maçı için yaptığı son idmanda sakatlanan Bakasetas, Göztepe maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Arka adalesinden problem yaşayan ve MR'ı çekilen Yunan yıldız, bu akşam ki maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Haftaya lider giren Trabzonspor'da Bakasetas'ın geride kalan 9 maçta 7 gol 3 asisti bulunuyor.

DORUKHAN SAĞ BEKE

Bordro-mavili kafilede bulunan 21 futbolcu şöyle:
"Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Muhammet Taha, Serkan, Dorukhan, Vıtor Hugo, Hüseyin Türkmen, Edgar le, Ahmetcan, Denswill, İsmail Köybaşı, Murat Cem Akpınar, Berat, Hamsik, Siopis, Bakasetas, Abdulkadir Ömür, Gervinho, Yusuf Sarı, Salih Kavrazlı, Djaniny."

Trabzonspor'un mücadeleye de şu 11'le çıkması bekleniyor:
"Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Hugo, Denswil - Hamsik, Berat, Gervinho, Bakasetas, Abdülkadir Ömür - Djaniny."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...