Tgrt Haber
01 Mart 2016 14:34

Trabzonspor'da Cardozo takımla çalıştı

Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü deplasmanda Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından sürdürdü.

Trabzonspor'da Cardozo takımla çalıştı
cardozo,trabzonspor,

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmana, sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak ile Cavanda katılmazken, Özer Hurmacı ve Bosingwa kondisyon salonunda çalıştı. Mehmet Ekici ile Aytaç Kara da takımdan ayrı koşu yaptı.

Ülkesinde tedavi olan Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo ise takımla çalışmalara başladı.

Onur için ameliyat değerlendirmesi

Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, antrenmanda basın mensuplarına sakat futbolcularla ilgi bilgi verdi.

Örem, antrenmana katılmayan Onur Recep Kıvrak'da menisküs yırtığı bulunduğunu dile getirerek, "Eski bir yırtık aslında, geçen maçta bununla ilgili sıkıntılar çekti. Bugün bir MR çekilecek, ondan sonra sonuca göre karar vereceğiz. Normal şartlara bakıldığında ameliyat olması gerekebilir ama ne kadar devam edebiliriz, bakacağız. Biliyorsunuz önümüzde önemli maçlar var. Onur da devam etmek istiyor ama tabii ki en önemli şey sağlık. Sağlık ekibi gereken değerlendirmeyi yapacak" diye konuştu.

Mehmet Ekici ve Güray'ın durumu

Örem, Mehmet Ekici bugün antrenmanlara başladığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Koşulara devam ediyor ama en az 1 aylık bir süresi var yaklaşık olarak. Güray aslında kondisyon olarak birkaç antrenmandır devam ediyor. Kolundaki sakatlığından dolayı ikili mücadelelerde yaşanabileceklerin endişesiyle aktif antrenmanlara katılmıyor. Onun da yaklaşık 4 haftalık süreye ihtiyacı var"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...