Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2016 14:19

Trabzonspor'da iç transfer belirsizliği

Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Akakpo, Salih Dursun, Marko Marin'in durumu, netlik kazanmazken Fatih Atik ve Douglas'la yolların ayrılabileceği bildirildi.

Trabzonspor'da iç transfer belirsizliği
trabzonspor,

Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Akakpo, Salih Dursun, Marko Marin'in durumu, netlik kazanmazken Fatih Atik ve Douglas'la yolların ayrılabileceği bildirildi.
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fatih Atik'le yeniden anlaşma yapılmayacağı belirtilirken Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Salih Dursun ve Marko Marin'in geleceği hakkındaki kararın ise gelecek olan teknik direktöre bırakacağı öğrenildi.
Bordo mavili takımda istikrarlı isimler arasında yer alan Mustafa Yumlu'nun da sözleşmesi de sona eriyor. Bu sezon ligde 21, Avrupa'da 4 ve Türkiye Kupası'nda 3 olmak üzere toplam 28 karşılaşmada forma giyen Mustafa Yumlu ile de henüz görüşme masasına oturulmadı. Kadroda yer alan Douglas'ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken kiralık olarak 1461 Trabzon'dan alınan Akakpo'nun ise performansı beğenildi. Yönetimin bu oyuncunun sezon sonunda da takımda tutulmasına olumlu baktığı ancak yine de son kararı gelecek olan teknik direktörün vereceği öğrenildi.

MEHMET VE GÜRAY MÜJDESİ
Trabzonspor'da sağ arka adalesindeki yırtık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalan Mehmet Ekici ile ilk maçında dirseğinde meydana gelen esneme nedeniyle 50 gündür sahalardan uzak kalan Güray Vural, tamamen iyileşti. Bir süredir takımla birlikte çalışmalarına başlayan Mehmet Ekici ve Güray Vural'ın teknik direktör Hami Mandıralı'nın şans vermesi durumunda Gaziantepspor ile oynanacak maçta forma giyebileceği bildirildi. Antrenmanlarda oldukça neşeli gözüken Mehmet Ekici ise 4 günlük izinde de tatil yapmayarak antrenman eksiğini gidermeye çalıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...