Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Mart 2022 19:11 - Güncelleme : 15 Mart 2022 19:18

Trabzonspor'dan anlamlı paylaşım

Süper Lig'de açık ara lider olarak yoluna devam eden ve şampiyonluk için artık gün sayan Trabzonspor, sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı. Şampiyonluk kutlamalarında silah kullanılmamasını isteyen bordo-mavililer, 'Taraftar Hikayeleri' videosunda bu konuya değindi.

Trabzonspor'dan anlamlı paylaşım

Süper Lig'de en yakın takipçisi Konyaspor'un 15 puan önünde yer alan Trabzonspor, artık şampiyonluk için günleri saymaya başladı.

"MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA"

Şampiyonluk kutlamalarında silah kullanılmamasını isteyen bordo-mavili takım, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, 15 yaşındaki oğlu Emir'i katil mermi nedeniyle toprağa veren Mustafa Atıcı'nın hikayesine yer verdi. Paylaşımda, #MutluluğaKurşunSıkma #TaraftarHikayeleri etiketleri kullanıldı.

Mustafa Atıcı da videoda bu ifadeleri kullanarak, kimsenin silahı eline almamasını istedi: "11 Ağustos 2021 günü 50 yıllık hayatım bitti. Yeni bir hayata geçtim. Bir insanın bir anlık zevki için, ben bir ömür boyu acı çekeceğim. Allah aşkına şu silahı elinize aldığınızda, lütfen gözünüzün önüne ben geleyim... Şu silahı elinize almayın."

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1503672356052512775

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...