Tgrt Haber
08 Nisan 2021 12:54 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor'dan Emre Akbaba'ya rest

Trabzonspor, Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Emre Akbaba için oyuncunun menajeriyle görüştü ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Bunun üzerine sinirlenen Bordo-Mavili yönetim 'şimdi de biz kendisini istemiyoruz' diyerek serzenişte bulundu.

Trabzonspor'dan Emre Akbaba'ya rest
emre akbaba,,galatasaray,,trabzonpsor,

Trabzonspor, sezon sonunda boşa çıkacak olan Emre Akbaba için oyuncunun menajeriyle görüştü ancak beklemediği bir tepki aldı.

"ŞİMDİ DE BİZ KENDİSİNİ İSTEMİYORUZ"

Trabzonsporlu yöneticiler, "Emre Akbaba'yı devre arasında kadromuza katmak istemiştik ancak oyuncu bize gelmek istemedi ve Galatasaray'da mutlu olduğunu söyledi. Şimdi de biz kendisini istemiyoruz" diyerek bu transfere sıcak bakmadıklarını belli etti.

Trabzonspor, devre arasında 28 yaşındaki oyuncunun transferi gerçekleşmeyince Bakasetas'ı kadrosuna katmıştı.

"İKİ KERE AYAĞIMI SAHADA BIRAKTIM"

Bu arada Emre Akbaba da sosyal medya üzerinden hakkında çıkan haberlere tepki göstererek, "Sezon başından beri hakkımda birçok asparagas haber yapılmak suretiyle taraftarın önüne atıldım, sesimi çıkarmadım. Benim Galatasaray için maddi olarak yaptığım fedakârlıklar çok fazla. Bu kulüp için savaşırken iki kere ayağımı sahada bıraktım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...