Tgrt Haber
28 Temmuz 2015 18:20

Trabzonspor'dan Petar Milosevski'nin mezarına ziyaret

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Perşembe akşamı oynayacağı Rabotnicki maçı için Makedonya'ya gelen Trabzonspor, ayağının tozuyla anlamlı bir ziyarete imza attı.

Trabzonspor'dan Petar Milosevski'nin mezarına ziyaret
trabzonspor, petar,

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Şota Arveladze ile takım kaptanları Onur ve Mustafa, bordo-mavililerin eski futbolcusu Petar Milosevski'nin mezarını ziyaret etti.
 
Lüksemburg'dan bugün öğle saatlerinde özel uçakla Makedonya'nın başkenti Üsküp'e gelen Trabzonspor kafilesinden ayrılan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma, Teknik Direktör Şota Arveladze, Kaptanlar Onur Recep Kıvrak ve Mustafa Yumlu, eski kalecileri Petar Milosevski'nin mezarına ziyarette bulundu. Türkiye'de, 1998-2005 yılları arasında Trabzonspor, Malatyaspor ve Akçaabat Sebatspor kalesini koruyan ancak geçtiğimiz yıl geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybeden Milosevski'nin Üsküp'deki mezarına giden bordo-mavililer, mezara çiçek bıraktı.
 
Başkan Hacıosmanoğlu, "Genç yaşta aramızdan ayrıldı. Trabzonspor formasını giydiği dönemde herkesin sevgilisi olmayı başarmış bir isimdi. Şu an hayatta olup bizi burada karşılamasını dilerdik ancak takdiri ilahi. Çok üzgünüz. Onu unutmadık, unutmayacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...