Tgrt Haber
14 May 2014 21:53

Trabzonspor'dan TFF'ye madenci bareti başvurusu

Trabzonspor Kulübü, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından Medical Park Antalyaspor ile hafta sonu yapacağı maça futbolcuların madenci baretiyle çıkması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu.

Trabzonspor'dan TFF'ye madenci bareti başvurusu
Trabzonspor, süper lig, soma, Trabzonspor haberleri, Trabzonspor,

Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın tüm Türkiye'de büyük bir üzüntüye neden olduğunu, camia olarak bu üzüntüyü dile getirebilmek için futbolcuların madenci bareti ile maça çıkmalarını düşündüklerini söyledi. Uzunay, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de, Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yapacakları maça baretle çıkmak için TFF'ye başvurduklarını belirterek "Madenci kardeşlerimize olan sevgi ve saygıdan ötürü bunu yapmak istedik. Yaşanan acı olay ülkemizde büyük bir üzüntüye neden oldu. TFF'nin vereceği olumlu cevapla bu acıyı bizler de sahada paylaşmak istiyoruz. Umarız olumlu bir karar çıkacaktır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...