Tgrt Haber
17 May 2022 09:40 - Güncelleme : 17 May 2022 09:48

Trabzonspor'un Altay maçı sonrası kasası doldu: Ne kadar gelir elde edildi?

38 yıl aradan sonra şampiyon olan Trabzonspor, Altay ile karşı karşıya geldi ve İstanbul’da festival tadında maç oynadı. Olimpiyat Stadyumu’nda 75 bin taraftarın olduğu aktarıldı. Trabzonspor müthiş gelir elde etti.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Yeni sezon formaları 699 TL'den reklamsız olarak satışa sunuldu.
Trabzonspor,Altay,,Başakşehir
Yeni sezon formaları 699 TL'den reklamsız olarak satışa sunuldu.

Süper Lig Ahmet Çalık sezonu şampiyonu Trabzonspor, İstanbul’u bayram alanına çevirdi. İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya gelen Karadeniz ekibi, maçtan müthiş gelir elde etti.

Trabzonspor'un Altay maçı sonrası kasası doldu: Ne kadar gelir elde edildi?

5 BiN FORMA SATILDI

Şampiyonluk formaları, ilk önce Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda satışa sunulmuştu. 699 TL'den reklamsız olarak satışa sunulan yeni sezon formalarının sadece stadyumda 5 bin sattığı öğrenildi. Salı günündan itibaren Trabzon'da da satışa sunulacak formalar için hedeflenen rakam da belli oldu. Trabzonspor yönetimi, 100 bin forma satmayı hedefliyor.

DEV HASILAT

75 bin taraftarın geldiği Olimpiyat Stadı'nda elde edilen hasılat belli oldu. Buna göre, 33 milyon TL'lik hasılat elde edildiği öğrenildi. Ayrıca stadyumun etrafında kurulan TS Club mobil mağazalarından da önemli satışlar gerçekleştirildi.

Olimpiyat Stadyumu'nda tarihinin en yüksek seyirci rakamlarından birine ulaşan bordo-mavililer, İstanbul'u adeta bayram yerine çevirdi. Trabzonspor, ligin son maçını Başakşehir ile oynayacak. Bordo mavililer, Başakşehir maçı sonrası da tüm yaz boyunca ürün satışlarının zirve yapmasını bekliyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...