Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2017 16:52

'Trabzonspor'un geleceğini kurmak istiyoruz'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik içinde yollarına devam ettiklerini bildirdi.

'Trabzonspor'un geleceğini kurmak istiyoruz'
muharrem usta,trabzonspor,

Usta, Trabzonspor dergisindeki yazısında, kulübün yeniden doğuşu için çıktıkları yolda, hızla yükselen bir ivmeye kavuşmayı temenni ettiğini belirterek "Bu zamana kadar bizi yolumuzda yavaşlatan gelişmeler, oyalayan meseleler oldu. Evet, altına girdiğimiz yük öylesine ağırdı ki taşımaya çalışırken zaman zaman sendeledik ama yönetim kurulu üyeleri olarak her birimiz gerektiğinde diğerinin yükünü omuzlamaya hevesli bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz. Trabzonspor'umuz için de gerekli olan ilk şey zaten birlik ve beraberlik." ifadelerini kullandı.

Camia olarak yeni başarılara ve zaferlere susamış durumda olduklarını vurgulayan Usta, şöyle devam etti:

"Biliyoruz ki Trabzonspor'umuzun, yakın geçmişinde kaybettiği kanı, kaybettiği itibarı, sportif başarılara imza atarak geri kazanması mümkün ama sadece sportif başarı yeterli değil. Biz kısa vadede gelgeç başarılarla sansasyonel transfer haberleri ile günü kurtarmak değil, sağlam ve emin adımlarla Trabzonspor'un geleceğini kurmak istiyoruz. Bu, gerek benim daha önceki konuşmalarımda defalarca, gerekse teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın basın açıklamalarında ısrarla vurguladığı gibi, uzun ve meşakkatli bir süreç. Sabır ve anlayış gerektiriyor, çünkü uzun vadeli bir dönüşümün meyvelerini kısa vadede toplamak mümkün olmuyor."

"2017 Trabzonspor'un yeniden doğuşunun ilk yılı olsun"
Ligde 16 haftalık ilk bölümü 13. sırada tamamladıklarını anımsatan Usta, hataları düzeltmek, eksikleri tamamlayabilmek için devre arasında takıma kritik takviyeler yaptıklarını aktardı.

Yeni statlarına da değinen Usta, şu değerlendirmeyi yaptı:

"18 Aralık'ta büyük bir coşkuyla açtığımız Şenol Güneş Spor Kompleksi, devlet büyüklerimizin üstün gayretleri ve yüzlerce işçi, usta, yönetici ve mimarın üç senelik hummalı çalışmasının, özveri ve emeğinin ürünü. Stadyumumuz birçok özelliğiyle bünyesinde ilkleri barındırıyor. Şenol Güneş'in ismiyle taçlanan bu kompleks, inanıyorum ki efsaneyi geleceğe taşıyacağımız nice zaferlere ev sahipliği yapacak."

2017 yılına, yeni statlarında yenilenen bir takımla girdiklerini belirten Usta, yazısında, "2017, Trabzonspor'un doğuşunun ellinci, yeniden doğuşunun ise ilk yılı olsun. Bizler her şeye rağmen 'Israr ve inatla Trabzonspor' diyor, bütün bu yeniliklerin itici gücüyle, olanca enerjimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kenetlenmiş bir camia ve desteğini esirgemeyen taraftarlar bu yükselişimize hız katacak, inanıyoruz." ifadelerine yer verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...