Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2021 07:42 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor’un gözü liderlik koltuğunda

Ligde 18 maçtır yenilmeyen Karadeniz ekibi, evinde oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak liderliği ilan etmeyi hedefliyor.

Trabzonspor’un gözü liderlik koltuğunda
Trabzonspor

Trabzonspor, ligde bu akşam sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Ligin ilk 6 haftasında namağlup olarak 14 puan toplayan bordo mavililer, Alanyaspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor. Trabzonspor'da Anders Trondsen, A. Parmak, Fode Koita, Stefano Denswil ile kart cezalısı Hugo forma giyemeyecek. Dorukhan Toköz'ün durumu ise maç saatinde belli olacak. Diğer taraftan bordo mavili takım yenilmezlik serisiyle de dikkati çekiyor.

SAKIN GEVŞEMEYİN

En son Abdullah Avcı'nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan bordo mavililer, daha sonra oynadığı 18 lig maçını kaybetmedi. Abdullah Avcı yönetiminde Karadeniz ekibi, son 18 maçında 8 galibiyet, 10 beraberlik elde ederek 202 gündür yenilgi yaşamadı. Beşiktaş'ın puansız kapattığı haftayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Abdullah Avcı oyuncularına "Zirve bizi bekliyor. Gevşemek yok" talimatını verdi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...