Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2020 16:35

Trabzonspor'un Nwakaeme için yaptığı itiraz reddedildi

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Denizlispor ile kupada oynadığı maçta Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin gördüğü kırmızı karta yaptığı itirazı reddetti. Nwakaeme, bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçında görev alamayacak.

Trabzonspor'un Nwakaeme için yaptığı itiraz reddedildi
Trabzonspor,Anthony Nwakaeme,TFF Tahkim Kurulu

TFF Tahkim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Denizlispor maçında kırmızı kart gören futbolcusu Anthony Nwakaeme için yapılan itirazı karara bağladı.

Fenerbahçe maçında görev alamayacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor'un futbolcusu Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile ilgili itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Trabzonspor futbolcusu Anthony Nnaduzor Nwakaeme yönünden yaptığı itirazının esastan reddine oy birliği ile, erteleme talebinin reddine oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.

Nwakaeme, bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçında görev alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...