Tgrt Haber
29 Temmuz 2019 23:08

Trabzonspor'un yeni transferi John Obi Mikel, Trabzon'a geldi

​Trabzonspor'un yeni transferi John Obi Mikel, Trabzon'a geldi. Son olarak İngiltere Championship Lig ekibi Middlesbrough'da forma giyen Nijeryalı yıldızın sağlık kontrollerinden geçerek kendisinin resmen bordo mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Trabzonspor'un yeni transferi John Obi Mikel, Trabzon'a geldi
trabzonspor

Sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor'un yen transferi John Obi Mikel, Trabzon'a geldi. Kariyerinin büyük bölümünü İngiliz devi Chelsea'da geçiren ve son olarak İngiltere Championship Ligi ekibi Middlesbrough'da forma giyen Nijeryalı yıldızın sağlık kontrollerinden geçerek kendisinin resmen bordo mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

32 yaşındaki orta saha oyuncusu 2006'nın Temmuz ayında 20 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Chelsea'da 2019 yılına kadar forma giydi. Bu süreçte İngiliz devinde forma giydiği 372 maçta 6 gol atıp 13 asist yaptı ve 2 lig şampiyonluğu yaşadı.

2017 ila 2019 yılları arasında Çin ekibi Tianjin Teda'da oynayan Mikel son olarak İngiltere Championship Lig ekiplerinden Middlesbrough forması giydi ve burada çıktığı 19 maçta 1 gol attı.

Trabzonspor'un yeni transferi John Obi Mikel, Trabzon'a geldi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...