Tgrt Haber
14 Ekim 2021 17:48 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'tan güldüren açıklama

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Anastasios Bakasetas, bu sezon şampiyon olmak istediğini söyledi. Geleceğiyle ilgili açıklama yapan Bakasetas, Trabzonspor'a para kazandırarak Avrupa'ya gidebileceğini belirtti. Trabzon halkının sinirli olmasıyla ilgili de konuşan Yunan futbolcu, "Bunun aslında hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir anda hava güneşliyken bir anda başka bir hava durumuyla karşılaşabiliyorsunuz" dedi.

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'tan güldüren açıklama
bakasetas,trabzonspor

Süper Lig'de bu sezon çıktığı 8 maçta 5 gol 3 asistlik performans sergileyen Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas, bordo-mavili kulübün medya merkezine verdiği röportajda hedeflerini ve hayallerini anlattı.

Bu sezonun kendileri için zorlu geçeceğini belirten Bakasetas, "Öncelikli hedefim her zaman o başarıları kazanabilmek olacak. Trabzonspor taraftarlarına o mutluluğu verebilmek istiyoruz. Sezon sonunda hep beraber mutlu olmak ve bu hedefleri beraber gerçekleştirebilmek istiyoruz" diye konuştu.

"AVRUPA'DA OYNAMAYI İSTERİM"

Gelecek planlarıyla ilgili konuşan Yunan futbolcu, "Eğer bu hedefler gerçekleşirse ve işler istediğimiz gibi giderse, eğer Trabzonspor da benden önemli bir kazanım sağlayacak olursa tabii ki Avrupa’nın önemli takımlarından birinde oynamayı hedefleyebilirim. Çünkü oyuncu olarak ve bir insan olarak her zaman limitlerini görmeyi deneyen, limitlerinin neresi olduğunu öğrenmeye çalışan birisiyimdir. Dolayısıyla da eğer kulüp benden bir kazanım sağlayacaksa ve beraber başarılar kazandıktan sonra ben de Avrupa’nın önemli kulüplerinden birinde oynamayı istiyorum. Ancak her zaman bahsettiğim gibi ben bu kulübün bana verdiği her şeyden dolayı bu kulübe müteşekkirim. Şu an Trabzonspor’ da olmaktan dolayı da çok mutluyum ama dediğim gibi işler istediğimiz gibi giderse her şey güzel giderse ben de böyle bir fırsatı deneyebilirim" ifadelerini kullandı.

"TRABZON İNSANI NORMALDEN HIZLI SİNİRLENİYOR"

Yunan futbolcu, Trabzon'da alışamadığı ya da beğenmediği bir şeyin olmadığını da belirterek, "Çünkü ben de kendimi Trabzon şehrinden biri gibi hissediyorum. Buraya geldiğim ilk andan itibaren insanları çok daha iyi anlayabiliyorum. Çünkü benzer özelliklere sahip bir kişiliğe sahibim. Burada insanlar biraz daha normalden daha hızlı sinirlenebiliyorlar hatta sinirlenmeleri için herhangi bir neden olmasa dahi kendilerini bir anda çok sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun aslında hava durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum (Gülüyor). Çünkü bir anda hava güneşliyken bir anda başka bir hava durumuyla karşılaşabiliyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum aslında ben de böyle birisiyim" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'tan güldüren açıklama

OYUN TARZINI JAMES RODRİGUEZ'E BENZETİYOR

Oyun tarzı olarak kendini Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez'e yakın gördüğünü kaydeden, "Sorunuzun ilk anda cevabı biraz zor. Çünkü düşündüğümde ilk anda aklıma gelen bir isim yok, belki James Rodriguez ismini verebilirim. Tamamen benzemesek de dediğim gibi onun dışında kendi tarzıma yakın bulduğum ilk anda oyuncu olarak aklıma biri gelmiyor" açıklamasında bulundu.

ABDULLAH AVCI'YA TEŞEKKÜR

Yunan futbolcu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın saha içerisinde kendisine özgürlük verdiğini belirterek, "Burada olmamın en önemli sebeplerinden bir tanesi de kendisi. Çünkü benim burada olmamı gerçekten isteyen kişilerden bir tanesi kendisiydi. Geldiğim ilk andan itibaren hem bana davranış şekli hem bana konuştukları ve aynı şekilde de saha içinde bana verdiği özgürlük ve bana verdiği güven sayesinde başarılı olabildiğimizi düşünüyorum. Aslında zaten sonuçlar ve elde ettiğimiz başarılarda Abdullah Avcı’nın başarısını ve beraber kazandığımız başarıları tek başına ifade edebiliyor. Ancak bende tabii ki hem transfer sürecimde hem de şu an beraber çalıştığımız bu ortamda hocamıza teşekkür etmeliyim. Aslında saha içinde ihtiyacım olan şeyleri bana verdi. Saha içindeki özgürlük hem de o verdiği bana güven sayesinde iyi bir çalışma ortamı yakaladığımızı düşünüyorum. Geldiğim ilk andan itibaren de bana hep sıcak ve yakın davrandı kendisi" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...