Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2022 10:43 - Güncelleme : 30 May 2022 11:59

Transfer dönemi ne zaman? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor transferleri başladı mı? TFF duyurdu!

Futbolseverler transfer dönemi ne zaman?’’ sorusunun cevabını merak ediyor. Taraftarlar; Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş transferleri hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte TFF tarafından açıklanan 2022-2023 transfer dönemi detayları

Editör: Zehra Erdin / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor transfer çalışmalarına başladı.
fenerbahçe,trabzonspor,beşiktaş,galatasaray,tff,futbol
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor transfer çalışmalarına başladı.

2022-2023 sezonu birinci transfer dönemi hakkında beklenen açıklama geldi. Taraftarlar destekliği takımın transfer gelişmelerine odaklandı. Fenerbahçe bu sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa önümüzdeki sene kavuşmak, Galatasaray kötü performansını telafi etmek, Trabzonspor şampiyonluk serisini yakalamak ve Beşiktaş şampiyonluk kupası için en iyi futbolcuları bünyesine katmak ve eksikliklerini gidermek istiyor. İşte transfer dönemi hakkında bilmeniz gerekenler. 

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2022-2023 sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini duyurdu. Peki transfer dönemi ne zaman başlıyor? 

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre transfer 2022 – 2023 transfer dönemi 17 Haziran tarihinde başlayacak. 

2022 - 2023 TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK? 

Futbolseverler tuttuğu takımın bünyesine katacağı futbolcuları merakla beklerken ''Transfer dönemi ne zaman bitecek?'' sorusuna odaklandı. 

TFF takvimine göre; 2022-2023 sezonunda birinci transfer ve tescil dönemi, 17 Haziran'da başlayıp 8 Eylül'de bitecek.
İkinci Transfer ve Tescil Dönemi ise 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. 

Transfer dönemi ne zaman? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor transferleri başladı mı? TFF duyurdu!

SON DAKİKA FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ 

Fenerbahçe gelecek sezon için hazırlıklarına başladı. Sezon ortasında teknik direktör Vítor Pereira ile yolları ayıran Kanarya yoluna İsmail Kartal ile devam etti. Performansı ile alkış toplayan İsmail Kartal’ın teknik direktörlük görevine devam edip etmeyeceği tartışılırken hem futbolcu hem de teknik direktör transferi için hareketli günler yaşanmaya başladı. Sarı lacivertli yönetim teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma sağlamaya çalışıyor.

Yönetim aynı zamanda genç yıldızları kadroya katmak için çalışmalarına başladı. Kulislerde Kanarya’nın Portekiz 2. Lig ekibi Estrela'da forma giyen Diogo Pinto'yu gözüne kestirdiği konuşuluyor. 

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ 

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ın listesinde yer alan Adam Buksa hakkında olumsuz bir gelişme yaşandı. Aralık’ta sözleşmesi sona eren futbolcunun Fransa Ligue 1'de sezonu 7. sırada tamamlayan Lens forması ile poz vermesi Beşiktaş transfer planlarını suya düşürdü. Bunun yanında siyah beyazlı ekip Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Faslı yıldız Romain Saiss için harekete geçti.

SON DAKİKA GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray kötü biten sezonun ardından önümüzdeki yıl için hazırlıklarına şimdiden başladı. Aslan 11 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimleri için hazırlanırken diğer yandan kadrosunu güçlendirecek adımlar atmaya çalışıyor. Peki Galatasaray transferi başladı mı?

Henüz yeni bir isim telaffuz edilmese de geçtiğimiz sezon istenilen performansı vermeyen Ryan Babel'in maaşında indirime gitmesiyle takımda kalması bekleniyor. 

SON DAKİKA TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ 

Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor transfer çalışmalarına erken başladı. İngiliz ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi biten Cheikhou Kouyate şampiyonun listesinde yer alıyor. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...