Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Kasım 2016 17:36

Abdou Razack Traore’ye iyi haber

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kardemir Karabükspor’un Fildişi Sahilli oyuncusu Abdou Razack Traore’ye ceza vermedi.

Abdou Razack Traore’ye iyi haber
Traore, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, PFDK, Kardemir Karabükspor

PFDK, bugün yapılan toplantının ardından alınan kararları açıkladı. Traore, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası, "Fenerbahçe maçında aldığımız sonuç elbette hepimizi üzdü. Ancak hakem kararları skoru çok etkiledi. Eğer beni yenersen, sana saygı duyarım. Ancak bu maçın henüz başındaki ilk faulle, hakemin bize karşı olduğu netti. Yapılanlar hata değildi. Her şey bizim aleyhimize gelişti. Bu sonucun Fenerbahçe adına utanç verici olduğunu düşünüyorum. Fırat Aydınus resmen partiyi berbat etti. Biz 12 değil, 13 kişiye karşı oynadık. Sahada 11 oyuncu ve Fenerbahçe taraftarının yanı sıra hakem de vardı. Böyle bir takıma karşı kazanmak, takımınızda Messi bile olsa imkansız" ifadelerini kullanmıştı.

PFDK’nın oyuncuyla ilgili kararında ise şu ifadelere yer verildi: "Kardemir Karabükspor Kulübü sporcusu Abdou Razack Traore hakkında, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir."

SEDAT SÖZLÜ’YE 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

Öte yandan, PFDK’dan yapılan açıklamada PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübü’nün Başkanı Sedat Sözlü’ye, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin TL para cezası verildiği belirtildi. Sözlü, hakem atamalarıyla ilgili olarak, "Ortamı germeyecek, adaletli bir yönetim sağlayacak hakem ataması bekliyoruz. Gerekirse ayaklanma da yaparız" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...