Tgrt Haber
04 Kasım 2017 23:48

Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı

Galatasaraylı efsane futbolcu Tugay Kerimoğlu, Türk teknik adamlara güvenin azaldığını belirterek, "Bundan böyle Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istemiyorum" dedi.

Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı
tugay kerimoğlu,

Galatasaraylı eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, kariyeri hakkında açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun değerli isimlerinden Tugay Kerimoğlu, kariyeri hakkında önemli bir karar aldı. Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, "Bundan böyle Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istemiyorum" dedi.

"TÜRK TEKNİK ADAMLARA GÜVENİLMİYOR"

Futbolda son dönemde oluşan ortamın ve Türk teknik direktörlere olan güvenin azalmasının bu kararı almasında etkili olduğunu söyleyen Kerimoğlu, "Bize güvenilmeyen böyle bir dönemde daha fazla teknik direktörlük yapmayı düşünmüyorum. Yetkililer bile Türk teknik adamlara güvenmiyorsa, devam etmenin bir anlamı yok" şeklinde konuştu.

MANCHESTER CİTY ALTYAPISINDA ÇALIŞMIŞTI

Galatasaray, Glasgow Rangers ve Blackburn Rovers'ta forma giyen Kerimoğlu, 2009 yılında futbolculuk yaşantısını noktalamıştı. Manchester City kulübü altyapısında çalıştıktan sonra Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapan Kerimoğlu, bir dönem de Şanlıurfaspor kulübünde teknik direktör olarak görev yapmıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...