Tgrt Haber
18 Haziran 2014 12:31

Türkiye bugün bu kararı konuşuyor

Galatasaray Liv Hospital'ın çıkmama kararı alması bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

Türkiye bugün bu kararı konuşuyor
galatasaray liv hopital,maç,çıkmama,galatasarayi,beko basketbol ligi,tükiye,

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak olan şampiyonluk maçına Galatasaray Liv Hospital'ın çıkmama kararı alması bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetimi'nin aldığı tarihi karar, sarı-kırmızılı camia içerisinde de derin fikir ayrılıklarını beraberinde getirdi. Galatasaray coachu Ergin Ataman'ın "Karara saygı duyuyoruz" açıklamasının ardından sarı-kırmızılı basketbolcular da Fenerbahçe maçını oynamak istediklerini ifade etti.
Hürriyet Gazetesi'nin haberinde de vurgulandığı üzere yöneticiler bu kararı alırken sporcular da görüşlerini belirtmek üzere bugün G.Saraylı yöneticilerden bir toplantı talep ettiler. Bugün Galatasaraylı yöneticiler ile görüşecek olan sarı-kırmızılı basketbolcular, Fenerbahçe Ülker maçında oynamak istediklerini belirtecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...