Tgrt Haber
09 Ekim 2021 07:49

Türkiye Dünya Kupası’na nasıl gider?

A Millîler, Dünya Kupası elemelerinde yeni hoca Kuntz yönetiminde Kadıköy’de Norveç ile karşılaştı. Maç berabere bitti, gruptan çıkma şansımız zora girdi. Peki, Türkiye dünya kupasına nasıl gider?

Türkiye Dünya Kupası’na nasıl gider?
a milli takım,türkiye,dünya kupası

A Milli Takım, Norveç ile berabere kaldı. Maça iyi başladık, Kerem ile golü de bulduk ama kötü bitirdik! Zaman zaman parladık ancak finalleri yapamadık. Peki, Türkiye dünya kupasına nasıl gider? Şimdi kalan maçlarımızı kazanıp Hollanda’nın Norveç’i yenmesini bekleyeceğiz.

Dünya Kupası yolunda çok ama çok önemli bir sınavdı Norveç mücadelesi. Hem teknik adam değişikliği anlamında (Şenol Güneş-Stefan Kuntz) hem de gruptaki durumumuz anlamında. Galibiyet çok şey demek ve bitime üç maç kala ikinci sıraya yerleşmemiz anlamına gelecekti. Sonraki rakipler düşünülürse bir anlamda Dünya Kupası bileti almamız neredeyse erkenden mümkün olabilirdi. Ancak hesap tutmadı. ​Norveç beraberliği hesaplarımızı bozdu. İpler elimizde değil. Kazansaydık grupta ikinci sıraya yerleşecektik ancak şimdi kazanıp rakiplerin kaybını bekleyeceğiz. 

YENİLMESİ GEREK

İkinci sırada bulunan Norveç, Kadıköy’den 1 puan çıkararak yerini korudu ve ipleri elinde tutmaya devam etti. Şimdi ne olacak? Bizim kalan üç maçımızı da kazanıp rakiplerimizden özellikle Norveç’in puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Norveç’in kalan maçları Karadağ, Letonya ve Hollanda (D). Lider Hollanda ise Cebelitarık, Karadağ (D) ve Norveç ile karşılaşacak. Sonuç olarak biz üç maçı da kazanıp Norveç’in yenilmesini bekleyeceğiz.

Türkiye Dünya Kupası’na nasıl gider?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...