Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
5 saat 10 dakika önce

Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu yeni rekorlara koşacak

Türkiye’de kırılan ilk uluslararası atletizm rekoruna ev sahipliği yapan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak. Avrupa’da “Gold Label” kategorisinde yer alan dört yarı maratondan biri olan koşunun basın toplantısı İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde yapıldı.
Futbol - Futbol
7 saat 4 dakika önce

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'den 9 takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
Futbol - Futbol
7 saat 23 dakika önce

Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday oldu

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük, 27 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu duyurdu.
Futbol - Futbol
9 saat 5 dakika önce

Ümit Özat siyasete atıldı! İşte yeni görevi

Eski milli futbolcu Ümit Özat, siyasete atıldı. 47 yaşındaki futbol yorumcusu, Zafer Partisi'nin spordan sorumlu başdanışmanı oldu.
Futbol - Futbol
9 saat 17 dakika önce

Panathinaikos'dan Fatih Terim kararı

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluğa oynayan Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Fatih Terim ile ilgili kararını verdi. Alafouzos, lig sıralaması ne olursa olsun tecrübeli teknik adamla yola devam edecek.
Futbol - Futbol
10 saat 10 dakika önce

Son dakika! Dursun Özbek'ten seçim açıklaması: "Ali Koç ile görüşeceğiz"

Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Toplantısı öncesinde TFF seçimlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
10 saat 18 dakika önce

Kim Min Jae sürprizi! Geri dönüyor

Sezon başında İtalyan ekibi Napoli'den 50 milyon Euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Güney Koreli yıldızın eski kulübüne döneceği öne sürüldü. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
10 saat 32 dakika önce

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Portekizli Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından Türkiye Kupası süresince yeni teknik direktöre dair herhangi bir isim konuşmayacaklarını ifade etti.
Futbol - Futbol
11 saat 15 dakika önce

Fenerbahçe'ye Olympiakos maçı öncesi müjdeli haber!

Fenerbahçe'de milli futbolcu Mert Hakan Yandaş sakatlığını büyük ölçüde atlattı. Sivasspor maçında kadroda olacak olan Mert Hakan'ın Olympiakos maçı kadrosuna da girme ihtimali bulunuyor.
Futbol - Futbol
11 saat 23 dakika önce

Galatasaray Nicolo Zaniolo'nun bonservisini belirledi

Galatasaray, İtalyan devlerinin peşinde olduğu Nicolo Zaniolo'nun bonservisini belirledi. Cimbom, yıldız futbolcuyu transfer ettiği bedelin 2 katına satmak istiyor. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
11 saat 52 dakika önce

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk tahmini!

Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda 4-0 kazandığı Alanyaspor maçı sonrası iddiasını yineledi. Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışı için oran da verdi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
12 saat 7 dakika önce

Altay Bayındır ezeli rakibe imza atıyor! Anlaşma sağlandı

Sezon başında Fenerbahçe'den 5 milyon Euro bedelle Manchester United'ın yolunu tutan ancak sadece bir resmi maçta forma giyebilen milli kaleci Altay Bayındır hakkında sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
12 saat 19 dakika önce

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması

Portekizli Fernando Santos ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, çalışmalara dair açıklamalarda bulundu. Aybaba, Sergen Yalçın iddialarına da cevap verdi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
12 saat 43 dakika önce

Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi arasında kritik görüşme: "Seçimi erkene al"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'da yapılacağını duyurduğu seçim tarihine Süper Lig ekiplerinin bazıları tepki gösterdi ve tarihin öne çekilmesini talep etti. Bu doğrultuda harekete geçen kulüplere destek vermeyen Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'ten sürpriz bir hamle geldi. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
13 saat 8 dakika önce

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçını yönetecek hakem belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan ekibi Olympiakos ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını Alman hahkem Tobias Stieler yönetecek.
Futbol - Futbol
13 saat 13 dakika önce

Feyyaz Uçar'dan teknik direktör itirafı: Kadroyu görüp gelmek istemediler!

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, siyah-beyazlı takımın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 - Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'dan kötü haber
15 saat 15 dakika önce

Beşiktaş 2 oyuncu birden kaybetti! Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'dan kötü haber

Beşiktaş, Samsunspor sonrası 2 oyuncusunu birden kaybetti. Siyah beyazlı takımdan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'dan kötü haber geldi.
Spor - Spor
15 saat 16 dakika önce

Beşiktaş'ta golcüler suskun! İlginç istatistik ortaya çıktı

Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayıran Beşiktaş gol sıkıntısına çare bulamıyor.
Spor - Spor
16 Nisan 2024 - 00:08

Chelsea'den Everton kalesine yarım düzine gol!

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, sahasında Everton'ı 6-0 mağlup etti. Chelsea'nin gollerini Cole Palmer (4), Nicolas Jackson ve Alfie Gilchrist kaydetti. Palmer, kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol atarken üst üste ikinci kez iç sahada hat-trick yaptı.
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 23:26

Okan Buruk'tan galibiyet sonrası şampiyonluk açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 4-0'lık Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu. Şampiyonluk açıklaması yapan Buruk, "Son 6 maç, kenetlenmemiz gerekiyor. Yine şampiyon olmak istiyoruz." dedi.
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 22:49

Icardi kariyer rekorunu kırdı! Alex'in rekoruna göz dikti

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi Alanyaspor karşılaşmasında son golü attı ve kariyer rekorunu kırdı.
Sona Git