Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2016 01:00

'Türkiye gerçek gücünü göstermeyi başardı'

İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Hamren, Türkiye'nin güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Türk Milli Takımı, son 4-5 maçta gerçek gücünü göstermeyi başardı ve bundan dolayı EURO 2016'da olacak." dedi.

'Türkiye gerçek gücünü göstermeyi başardı'
türkiye, isveç,

A Milli Futbol Takımı ile yarın oynayacağı hazırlık maçı için Antalya'ya gelen İsveç Milli Takımı, Turizm Bölgesi Belek'te kamp yapacağı otele yerleşti.

İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Hamren düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin Zlatan İbrahimovic'in neden kadroda yer almadığını sorması üzerine, durumun İbrahimovic'in maç yoğunluğundan kaynaklandığını vurguladı.

Sorumluluğunun, oyuncuları turnuvaya en iyi şekilde hazırlamak olduğunu ifade eden Hamren, "Zlatan'dan daha fazla verim alabilmek için rakibimiz kim olsaydı yine dinlendirecektim. Türkiye özelinde alınmış bir karar değil. Zlatan'ın kadroda olmamasını arkasında başka bir gerekçe aramaya gerek yok." dedi.

"Türkiye'de kendimizi güvende hissediyoruz"

Türkiye'nin, iyi bir takıma sahip olduğunu belirten Hamren, "EURO 2016 grup eleme maçlarında ilk başlarda istenilen performansı gösteremediler. Ancak son 4-5 maçta Türk Milli Takımı gerçek gücünü göstermeyi başardı ve bundan dolayı EURO 2016'da olacak. Türkiye gibi güçlü bir takımla hazırlık maçı yapmaktan memnunuz." diye konuştu.

Hamren, maç için çok iyi güvenlik önlemleri alındığını ve Türkiye'de kendilerini güvende hissettiklerini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...