Tgrt Haber
31 May 2021 21:54

Türkiye, Gine ile golsüz berabere kaldı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 hazırlıkları kapsamında Antalya'da karşılaştığı Gine ile 0-0 berabere kaldı.

Türkiye, Gine ile golsüz berabere kaldı
A Milli Futbol Takımı,gine

A Milli Futbol Takımı EURO 2020 hazırlıkları kapsamında Antalya'da hazırlık maçlarına devam ediyor. Bizim Çocuklar geçtiğimiz günlerde Antalya'da ilk hazırlık maçında kardeş ülke Azerbaycan ile karşılaştı ve sahada 2-1 galip ayrıldı. Hazırlık maçlarına güzel bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımı, Antalya'da bugün başka bir hazırlık maçı mücadelesi için sahaya çıktı.

GİNE İLE BERABERE KALDIK

Antalya Stadı'nda oynanan karşılaşma oldukça tempolu başlasa da ay-yıldızlı ekip ilk yarıda istediği pozisyonlara giremedi. Milli takım, ikinci yarıda girdiği pozisyonları da gole çevirmedi. 

ANTALYA KAMPI SONA ERİYOR

Milli takımımız Antalya kampı yarın sona erecek. Ay- yıldızlı ekip, Antalya kampında oynadığı iki maçtan bir galibiyet ve bir beraberlik ile kampı tamamladı. Milliler 2 Haziran'da ikinci kamp için Almanya'ya giderek hazırlıklarına devam edecek. Almanya kampı ise 10 Haziran'a kadar sürecek.Ay-yıldızlılar, EURO 2020 öncesindeki son hazırlık maçında ise 3 Haziran Perşembe günü Moldova ile karşı karşıya gelecek.

KADRO 26'YA DÜŞECEK

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 30 kişilik aday kadroyu 26'ya düşürecek.Ay-yıldızlı ekip, EURO 2020 öncesindeki son kampını geçireceği Almanya'ya 26 kişilik kadro ile gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...