Tgrt Haber
16 Haziran 2021 08:16

Türkiye gruptan nasıl çıkar? A Grubu'nda puan durumu

A Milli takım bu akşam EURO 2020'de A Grubu'ndaki ikinci maçında Galler ile karşı karşıya geldi. A Milli Takım, Galler karşısında 2-0 mağlup oldu. Son maçta alacağımız üç puan, en iyi 3.'lük ile bir üst tura çıkma ihtimalini getirebilir.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? A Grubu'nda puan durumu
a milli takım,türkiye galler maçı,euro 2020

Avrupa Şampiyonası açılışında Roma'da İtalya'ya 3-0, Galler'e ise 2-0 yenilen A Milli takım için gruptan çıkma hesapları başladı. İsviçre ile karşı karşıya gelecek ay yıldızlılarda gruptan çıkma ihtimalleri...

A Milli Takımımızın EURO 2020’De Galler ile yaptığımız maç gruptan çıkmak adına çok kritikti. Ama kritik maçı A Milli takım 2-0 yenilerek elindeki çok büyü bir şansı kaybetti. Artık son maçta alaçağımız galibiyet ile A Milli takım için gruplar arası en iyi 3'üncü takım ihimalini değerlendirecek...

İHTİMAL HESAPLARI

İtalya'nın İsviçre ve Galler maçlarında alacağı skorlar kaderimizi belirleyecek. Eksi 5 averaj ise önemli bir sorun. Ay-Yıldızlılar'ın averajını düzeltememesi halinde bir üst turu görememe ihtimali bulunuyor. Bu da İtalya-İsviçre ve diğer gruplarda alınacak sonuçlara göre belli olacak.

ERDOĞAN’DAN DESTEK: MİLLÎLERİN YANINDA OLACAK

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün Galler ile Bakü’de karşılaşacak A Millî Takım’ı Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan da yalnız bırakmayacak. Bakü Olimpiyat Stadındaki mücadeleyi Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte izleyecek.

A GRUBUNDA PUAN DURUMU
Türkiye gruptan nasıl çıkar? A Grubu'nda puan durumu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...