Tgrt Haber
22 May 2014 11:07

Türkiye, Kosova ile oynadığı özel maçı 6-1 kazandı

A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Kosova ile oynadığı özel maçı 6-1 kazandı.

Türkiye, Kosova ile oynadığı özel maçı 6-1 kazandı
türkiye, kosova, özel maç

A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Kosova ile oynadığı özel maçı 6-1 kazandı. A Milli Futbol Takım futbolcuları, maça sırtlarında, ''Türkiye'' yazılı siyah forma ile çıktı. Müsabakanın başında Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Tribünlerde ayrıca ''Acınız, Acımızdır'', "Türkiye'nin Acısı, Kosova'nın Acısıdır'', ''Dualarımız Sizinle'' yazan pankartlar açıldı. Futbolcular da maçın başında üzerinde, Arnavutça ve Türkçe ''Başın Sağolsun Türkiye'' yazılı pankart açtı.
Kosova ilk golünü attı
Kosova Milli Takımı, tarihindeki ikinci özel maçında ilk golüne kavuştu. Ev sahibi ekip, Türkiye ile oynadığı maçın ilk yarısında Albert Bunjaku'nun ayağından tarihindeki ilk golünü buldu. Kosova, tarihindeki ilk özel maçta Haiti ile golsüz berabere kalmıştı. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), geçen ocak ayında Kosova'ya özel maç izni vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...