Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2016 12:12

EuroBasket 2017'de Türkiye'nin maç programı belli oldu

2017 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda maç programı belirlendi. Milliler, şampiyonadaki ilk maçında 1 Eylül 2017'de Rusya ile karşılaşacak.

EuroBasket 2017'de Türkiye'nin maç programı belli oldu
2017 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası,A Milli Erkek Basketbol Takımı,Basketbol,D Grubu,maç programı

2017 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nın (EuroBasket 2017) maç programı belirlendi.

Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 31 Ağustos-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada D Grubu'nda Büyük Britanya, Rusya, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile mücadele edecek A Milli Takım, ilk maçını 1 Eylül Cuma günü Rusya ile yapacak.

Rusya'nın ardından 2 Eylül Cumartesi günü Büyük Britanya'nın karşısına çıkacak ay-yıldızlılar, 3 Eylül Pazar gününü ise maç yapmadan geçecek.

D Grubundaki 3. maçında 4 Eylül Pazartesi günü Sırbistan ile karşılaşacak milliler, 5 Eylül Salı günü de Belçika ile karşı karşıya gelecek. 6 Eylül Çarşamba gününü dinlenerek geçirecek Türkiye, grubundaki son maçında 7 Eylül Perşembe günü Letonya ile mücadele edecek.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yer aldığı D Grubu'nda maç programı şöyle:

EuroBasket 2017'de Türkiye'nin maç programı belli oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...