Tgrt Haber
14 Şubat 2015 19:40

Türklerin derbisinde Bremen güldü, Halil üzüldü!

Almanya Bundesliga 21. hafta mücadelesinde Werder Bremen ile Augsburg karşı karşıya geldi.

Türklerin derbisinde Bremen güldü, Halil üzüldü!
halil altıntop, almanya ligi, werder bremen, Augsburg,

Almanya Bundesliga 21. hafta mücadelesinde Werder Bremen ile Augsburg karşı karşıya geldi. Weserstadion'da oynanan ve hakem Christian Dingert'in düdük çaldığı karşılaşma 3-2 Werder Bremen üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi Werder Bremen'in gollerini 16. dakikada Assani Lukimya, 23. dakikada penaltıdan Franco Di Santo ve 45. dakikada Theodor Gebre Selassie atarken, Augsburg'un sayılarını 21'de Ragnar Klavan ve 79'da Caiuby Da Silva kaydetti.

Augsburg'da oynayan Halil Altıntop, ilk 11'de başladığı maçta 72 dakika oyunda kaldı ve sonrasında yerini Shawn Parker'a bıraktı. Werder Bremen'de ise Levin Öztunalı 11'de başladı, Levent Ayçiçek ise ikinci yarı oyuna girdi.

Aldığı bu galibiyet sonrası Werder Bremen puanını 29'a yükseltti. Augsburg ise 34 puanda kaldı.

Bundesliga'nın 22. haftasında Werder Bremen, Schalke 04 deplasmanına gidecek. Augsburg ise Bayer Leverkusen'i konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...