Tgrt Haber
16 Aralık 2014 13:42

Tuzlaspor, Sivasspor'u 3-1 yendi

Kupanın flaş ekibi Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Tuzlaspor, bu sonuçla grupta 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. Spor Toto Süper Lig ekibi Sivasspor ise ikinci maçında da yenildi.

Tuzlaspor, Sivasspor'u 3-1 yendi
tuzlaspor, sivasspor, kupa maçı,

Tuzla Belediye Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Sivasspor'un golünü 71. dakikada Berk Neziroğluları atarken, Tuzlaspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 18. ve 45. dakikalarda Kemal Samet Özen ve 55. dakikada Yakup Alkan kaydetti. Kemal Samet Özen 2 gol 1 asistle maçın yıldızı oldu. Bu sonucun ardından Tuzlaspor puanını 6'ya çıkartırken, Sivasspor 2 maçın sonucunda henüz puanla tanışamadı.
Tuzlaspor: 3 - Sivasspor: 1

Stat: Tuzla Belediye 

Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Emin Yıldırım, Baran Eraslan 

Tuzlaspor: Emre Aydın, Yusuf Onur Arıkan, Yusuf Orhan, Okan Duran, Emre Kara, Mustafa Gürel, Aykut Topal, Mehmet Alaeddinoğlu (Dk. 63 Sefa Durmuş), Kemal Samet Özen (Dk. 76 Erdem Koçal), Okan Baydemir, Yakup Alkan (Dk. 86 Ozan Papaker) 

Sivasspor: Deniz Öksüz, Abdurrahman Dereli, Kadir Bekmezci, Ahmet Şahbaz, Fatih Çıplak, Hakan Arslan, Cihan Özkara, Aykut Emre Yakut (Dk. 76 Taouil), Berk Neziroğulları, Chrisantus (Dk. 30 Musa Sinan Yılmazer), Ahmet Aras (Dk. 46 Chahechouhe) 

Goller: Dk. 18 ve Dk. 45 Kemal Samet Özen, Dk. 55 Yakup Alkan (Tuzlaspor), Dk. 71 Berk Neziroğulları (Sivasspor) 

Sarı kartlar: Dk. 24 Aykut Emre Yakut, Dk. 41 Abdurrahman Dereli, Dk. 82 Kadir Bekmezci, Dk. 84 Chahechouhe (Sivasspor), Dk. 32 Okan Duran, Dk. 51 Aykut Topal, Dk. 77 Okan Baydemir (Tuzlaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

18. dakikada kaptan Kemal Samet Özen'in ceza alanının dışından şık vuruşunda top filelere gitti ve Tuzlaspor maçta 1-0 öne geçti. 

45. dakikada Kemal Samet Özen takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Ceza alanının dışında sağ çaprazdan yine şık bir vuruş yapan Kemal Samet Özen, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0

İKİNCİ YARI

55. dakika Kemal Samet Özen'in ceza alanının dışında sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında müsait durumdaki Yakup Alkan, topu kafa ile filelere gönderdi ve Tuzlaspor maçta 3-0'lık üstülüğe ulaştı. 

71. dakikada Abdurrahman Dereli'nin sağdan ceza alanına yaptığı ortada, altı pas çizgisi önündeki Berk Neziroğlulları'nın sert vuruşunda top, Sivasspor'un maçtaki tek golü olarak filelere gitti: 3-1 

Sivasspor'da yedeklere ve gençlere şans

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, takımında rotasyona giderek Tuzlaspor mücadelesinde yedek ve genç oyuncuların ağırlıklı olduğu kadroyu sahaya sürdü.

Cicinho, Da Costa, Batuhan Karadeniz gibi isimlerin yer almadığı kadroda kaleci Ertuğrul Taşkıran, Chahechouhe, Taouil, Musa Sinan Yılmazer, Adem Koçak ve Ümit Kurt maça yedekler arasında başladı. Musa Sinan ilk yarıda, Chahechouhe ve Taouil de ikinci yarıda maça dahil oldular.

Sivasspor kadrosunda, sakatlığı bulunan Burhan Eşer, Ziya Erdal ve İbrahim Toraman'ın yanı sıra cezalı Utaka da bulunmadı.

Karşılaşmayı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da izledi.
(Milliyet) 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...