Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2021 14:41 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Tuzlaspor - Ümraniyespor maçında gerginlik

Tuzlaspor-Ümraniyespor müsabakasında ilk yarıda yaşanan bir pozisyonun ardından gerginlik çıktı. Tuzlasporlu yedek futbolcu Samet Asatekin, Ümraniyespor yedek kulübesindeki futbolcularla tartıştı. Protokol tribününe de sıçrayan gerginlik güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Tuzlaspor - Ümraniyespor maçında gerginlik
Tuzlaspor,Ümraniyespor

TFF 1. Lig’in 26. haftasında Tuzlaspor ile Ümraniyespor Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda karşı karşıya gelirken, müsabakanın 41. dakikasında tansiyon yükseldi. 41. dakikada Vrsajevic’in Ahmet Yazar’a yaptığı faulün ardından Anıl Karaer ile Ercan Coşkun saha içinde tartışma yaşadı. Bu sırada Ümraniyespor yedek kulübesi tarafında ısınan Tuzlasporlu Samet Asatekin de kırmızı-beyazlı takımın yedek kulübesi ile tartışmaya girdi. Tırmanan gerginlik protokol tribününe de sıçradı. İki takımın tarafları arasında yaşanan sözlü tartışma güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.
Ümraniyespor yedek kulübesi tarafında ısınan Tuzlasporlu futbolcular da olayların ardından müsabakanın dördüncü hakemi Bayram Başkan’ın uyarısıyla diğer tarafa alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...