Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2014 09:49

Üçüncülük için rakip artık Hollanda!

A Grubu'nda ilk 3 maç sonunda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda 9'ar puana ulaştı. Üçüncülük için yakalayabileceğimiz ilk takım 3 puanı olan Hollanda!

Üçüncülük için rakip artık Hollanda!
hollanda, türkiye, üçüncülük,

Türkiye, Fransa'da 24 takımın katılımıyla düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'na havlu atmanın eşiğine geldi. Statü gereği, 9 eleme grubunun ilk ikileri ile en iyi üçüncü Avrupa Şampiyonası'na kalacak. Sekiz üçüncünün oynayacağı play-off'tan da 4 takım daha bilet alacak.

Grubumuzda ilk üç maçlar sonunda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda 9'ar puana geldi. Hollanda 3 puanda kaldı. Gruptan çıkma yarışındaki doğrudan rakiplerimiz bu durumdayken henüz tek puan alabildik. Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'nın artık 8 puan gerisinde kaldık ve bu iki takım grubun favorisi Hollanda ile birer maçlarını oynadı. Biz ise daha Hollanda ile karşılaşmadık.

Kalan maçlarda Çekler ve Letonya Kazakistan ve Letonya maçlarını firesiz geçerlerse 18 puanı bulacaklar. Aralarındaki maçlarda dörder puan kaybetseler ve Hollanda'ya birer yenilgi alsalar bile 20 puan olacaklar. Biz ise Hollanda deplasmanında berabere kalıp diğer tüm maçları kazansak bile ancak 20 puan toplayabiliyoruz. Dolayısıyla üçüncü maçların ardından oluşan puan durumuna göre millilerimizin ilk üç sıra yarışında geride bırakmak için gözüne kestirmesi gereken takım Hollanda olabilir.

  

A GRUBU'NDA KALAN MAÇLAR

16 KASIM 2014: Hollanda-Letonya, Çek Cumhuriyeti-İzlanda, Türkiye-Kazakistan

28 MART 2015: Kazakistan-İzlanda, Çek Cumhuriyeti-Letonya, Hollanda-Türkiye

12 HAZİRAN 2015: Kazakistan-Türkiye, İzlanda-Çek Cumhuriyeti, Letonya-Hollanda

3 EYLÜL 2015: Çek Cumhuriyeti-Kazakistan, Hollanda-İzlanda, Türkiye-Letonya

6 EYLÜL 2015: Letonya-Çek Cumhuriyeti, Türkiye-Hollanda, İzlanda-Kazakistan

10 EKİM 2015: İzlanda-Letonya, Kazakistan-Hollanda, Çek Cumhuriyeti-Türkiye

13 EKİM 2015: Letonya-Kazakistan, Hollanda-Çek Cumhuriyeti, Türkiye-İzlanda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...