Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2016 06:38

UEFA Başkan Yardımcısı, 'İptal yok maçlar seyircisiz olabilir'

Önce Paris; ardından Brüksel'deki terör saldırıları UEFA'yı endişelendiriyor. UEFA Başkan Yardımcısı Abete, 'EURO 2016'da maçların kapalı kapılar ardında oynanması gibi bir risk her zaman var' dedi.

UEFA Başkan Yardımcısı, 'İptal yok maçlar seyircisiz olabilir'
uefa, maç, iptal,

 Önce Paris; ardından Brüksel'i kana bulayan terör saldırıları Fransa'nın ev sahipliği yapacağı Avrupa Futbol Şampiyonası'nı da tehdit ediyor. Terör tehdidi nedeniyle şampiyonanın iptali ya da ertelenmesi mümkün mü? UEFA Başkan Yardımcısı Giancarlo Abete'ye göre bu sorunun yanıtı 'hayır'. Avrupa Şampiyonası'nın iptal edilmesi imkansız çok özel bir organizasyon olduğunu vurgulayan Abete, bununla birlikte maçların seyircisiz oynanabileceğini söyledi. Abete; "Terör saldırısı tehdidini görmezden gelemeyeceğimiz gibi şampiyona sırasında maçların seyircisiz oynanma olasılığını da görmezden gelemeyiz" açıklamasında bulundu. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında Fransa ev sahipliği yapacak. Final maçına ev sahipliği yapacak Stad de France, geçen kasım ayında Paris'teki eylemlerde teröristlerin hedeflerinden biriydi. Fransa ile Almanya'yı karşı karşıya getiren özel maç sırasında stadın hemen dışında bomba patlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...