Tgrt Haber
15 Ocak 2014 15:29

UEFA yılın en iyi 11'ini açıkladı

UEFA'nın bu yıl 13. kez düzenlediği yılın en iyi 11'i oylamasının sonuçları belli oldu.

UEFA yılın en iyi 11'ini açıkladı
uefa, yılın en iyi 11'i açıkladı, yılın en iyi onbiri, en iyi 11'ler, en iyiler açıklandı,

UEFA'nın internet sitesinde 6 milyondan fazla futbolseverin oylarıyla belirlenen en iyi 11'de Barcelona'da forma giyen Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin yer almaması dikkati çekti. Daha önce üst üste 4 kez kazandığı FIFA Altın Top ödülünü bu yıl Cristiano Ronaldo'ya kaptıran Messi, UEFA'nın yılın en iyi 11'i kadrosunda da yer bulamadı. Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ise 389 bin 253 oyla 4. sıradan listeye girdi. Alman ekibi Bayern Münih'in 4 isimle en fazla futbolcu bulundurduğu listede, Real Madrid 3, Paris Saint-Germain 2, Borussia Dortmund ve Arsenal ise birer oyuncuyla yer aldı. Aday futbolcular arasında en fazla oyu toplayan isim ise 444 bin 252 ile Bayern Münih'ten Philipp Lahm oldu.  
UEFA'nın yılın en iyi 11'inde yer alan isimler şu şekilde:
Kaleci: Manuel Neuer (Bayern Münih)
Defans: Philipp Lahm, David Alaba (Bayern Münih), Sergio Ramos (Real Madrid), Thiago Silva (Paris Saint-Germain)
Orta saha: Gareth Bale (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Dortmund), Mesut Özil (Arsenal), Franck Ribery (Bayern Münih)
Forvet: Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain), Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...