Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Eylül 2015 01:30

UEFA'dan Fenerbahçe'ye ret!

UEFA, Fenerbahçe'nin Trabzonspor aleyhine yaptığı itirazı reddetti.

UEFA'dan Fenerbahçe'ye ret!
uefa, fenerbahçe,

Fenerbahçe'nin Trabzonspor aleyhine UEFA Temyiz Kurulu'na yaptığı başvuru gündeme alınarak değerlendirildi ve karara bağlandı. UEFA Temyiz Kurulu'nun 17 Eylül günü yaptığı toplantıda, UEFA Disiplin Kurulu'nun Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda herhangi bir şike ve teşvik eylemine bulaşmadığı konusundaki kararı onandı. UEFA Temyiz Kurulunun kararı Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulübü avukatlarına bugün gönderildi.

ÖDEME AÇIKLAMASI
Trabzonspor'da ödeme sıkıntısıyla ilgili medyada yer alan haberler üzerine kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, "Her kulüpte yaşanabilecek ve yaşanmakta olan sıkıntılar zaman zaman kulübümüzde de yaşanmakta olup, şu an oyuncu ödemeleriyle ilgili olarak bir problem ve aksaklık olmadığını da kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...