Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2021 16:56

UEFA’dan Türkiye’ye teşekkür!

UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Şampiyon Ligi finalinin İstanbul’dan alınmasından sonra iş birliği için teşekkür etti.

UEFA’dan Türkiye’ye teşekkür!
UEFA Başkanı Alexander Ceferin

İngiltere’nin Türkiye’yi kırmızı listede yer aldığını duyurması ve Türkiye’den gelecek olanlara 10 gün karantina şartı sonrasında UEFA yeni yer arayışına geçmişti.  29 Mayıs’ta İstanbul’da yapılması planlanan dev final Portekiz’in Porta kentine verildi.  Dragao Stadı’ndaki maçta 6 bin Chelsea, 6 bin Manchester City taraftarı yer alacak. 

“ANLAYIŞ İÇİN TÜRKİYE’YE MİNNETTARIZ”

UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınmasıyla ilgili, "UEFA, devam eden ortalık ve işbirliği ruhunun yanı sıra bu özel durumda gösterdikleri anlayış için de Türkiye'ye minnettardır" diye konuştu.

“UEFA KARARDAN DOLAYI ÜZÜNTÜ DUYUYOR”

İstanbul’dan alınan final sonrasında açıklamalarda bulunan UEFA Başkanı Alexander Ceferin, "Türkiye Futbol Federasyonu ve yöneticiler, UEFA'nın seyircili maçlar konusundaki çabasının farkında. Son iki yılda İstanbul'u final için başarılı bir şekilde hazırlaması nedeniyle UEFA bu karardan ötürü üzgünlük duyuyor. UEFA, devam eden ortalık ve işbirliği ruhunun yanı sıra bu özel durumda gösterdikleri anlayış için de Türkiye'ye minnettardır. Gelecekte Şampiyonlar Ligi finali ve birçok organizasyonda İstanbul ve Türkiye'de olmayı umuyorum" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...