Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Mart 2015 02:42

Uğur Tütüneker, gazetecilerle tartıştı, sonra helallik istedi

PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'da teknik direktör Uğur Tütüneker, Şanlıurfaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle tartıştı.

Uğur Tütüneker, gazetecilerle tartıştı, sonra helallik istedi
Tütüneker, uğur Tütüneker

PTT 1. Ligi’nin 22. haftasında GAP Arena’da oynanan Şanlıurfaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Uğur Tütüneker geç kaldığını söyleyerek, gergin tavırlar sergiledi.
Acelesi olduğunu belirten Uğur Tütüneker, bir süre basın mensuplarıyla sözlü tartışmaya girdi. Bazı gazetecilerin devreye girmesi ile sakinleşen Tütüneker, gazetecilerden özür diledi. Kısa bir açıklama yapacağını belirten Tütüneker, “İlk yarı üstün oynadığımızı düşünüyorum. Keşke goller iki penaltıdan olmasaydı. İkinci yarı Urfaspor galip de gelebilirdi. Urfaspor’u tebrik ediyorum. Birer puan, yerindedir. Yapılacak bir şey yok. Urfaspor da biz de yolumuza devam ediyoruz” dedi. Açıklamanın ardından tartıştığı gazetecilerle tek tek tokalaşan Tütüneker, tekrar özür dileyerek, helallik istedi.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, zor mücadeleden tek puanla ayrıldıklarını kaydederek, "İyi oynayan bir takım karşısında zor bir maça çıktık. İkinci yarıda yapılan değişiklikle oyunu sağladık ve beraberliği yakalık. Rakibe karşı iyi bir oyun sergiledik. Rakip oyunu bırakmadan iyi bir performans sergileyerek oyunu bırakmadı. Birkaç eksikliğimizin ardından önümüzdeki maçlarda daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız. Eksikliklerimizi tamamlayacağız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...